“Летен дъжд” – код N 002
Цена: 550 EURO
"Летен дъжд" - код N 002
Дървопластика – “DRIFTWOOD art”
155 х 35 см. 15 кг. Акация, полиран мрамор, камък,
маслени бои, стъкло
Един горещ юли почивах седнал върху това дърво. Бях го отписал тъй като нямах никаква идея какво да правя от него. Освен това тежеше близо 150 кг. и пренасянето му щеше да е логистичен кошмар. Изведнъж заваля кратък топъл дъжд, дошъл сякаш от нищото. Имали сте подобно преживяване-небето беше ярко синьо а слънцето грееше с пълна сила. На този фон капките падаха като небесни златни коси. В краката ми се появи малка локвичка, която след минути вече се беше изпарила. Това знамение роди суровата идея. После при обработката се появи и красив фладер. Добавих стилизирана мимолетната локвичка, в която се отразява синьото небе.
Използвал съм 7 нюанса специален бронз за подсветка а капките при светлина под определен ъгъл буквално грейват, точно както видях дъжда в онзи юлски ден.

Направете красив подарък на близък човек или създайте уют във вашия дом.

Репродукция или жикле Giclée е единственият начин за точно възпроизвеждане на оригинал, както и възможност да имате вариант на вече продадена картина. Висококачествен отпечатък на картина върху живописно платно, станал популярен като „авторско копие”. Тази технология намира широко приложение в големите галерии и музеи, които разполагат с модерна техника. Всяка репродукция е в строго лимитирана от Автора серия (3-5 бр.) придружена със сертификат и пореден номер. Платно Goya Canvas Fine Art на световния лидер Hahnemühle. Финален UV лак, който допълнително подобрява яркостта на печата и удължава живота му. Можете да се възползвате от наличните предложения или да поръчате копие в желан от вас размер. За чертите на България ще получите платното изпънато на подрамка, с красива външна рамка и окачане, в напълно завършен вид. Това ви спестява време и средства за довършителни дейности. За чужбина доставката е само на платното, навито на руло в надежден цилиндър.
Оригинал или жикле репродукция?
Това зависи най – вече от целите и от средствата, които сте предвидили. Ако не сте запален колекционер жикле репродукциите са чудесен начин да украсите дома си с нещо стойностно, без при това семейният ви бюджет да катастрофира. Тъй като са значително по-евтини от изцяло ръчно рисуваните творби, ще можете да окачите повече от една от тях навсякъде из дома ви. Те могат да превърнат дори най-мрачните къщи в стилен дом. Ако украсявате интериора на хотел, офис или заведение, или когато търсите подходящ подарък репродукцията е оптималното решение като цена/качество.

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *