“Платно на хоризонта” – код D 001
Цена: 2500 лв.
"Платно на хоризонта" - код D 001

Дървопластика

DRIFTWOOD art (дървета носени от морето). Жанр в изкуството който използва причудливите форми на мъртви дървета, получени от въздействието на вълните и пясъка.

Дърво, камък, бронз, маслени бои

200 Х 80 СМ., 20 кг.
Композицията е стилизиран силует на платноходка и по-скоро крило на чайка. “Платното” е тънко едва 5 мм. и така балансирано че оживява при всяко стайно течение. Независимо от дебелината е много здраво защото целия гръб е армиран с фибростъкло. “Мачтата” е от медна акация, също намерена на брега, гъвкава и здрава. Рисувано е с маслени бои, финишен защитен UV лак . Представям си го в голям офис на морска компания или фоайе на крайбрежен хотел…

Направете красив подарък на близък човек или създайте уют във вашия дом.

Репродукция или жикле Giclée е единственият начин за точно възпроизвеждане на оригинал, както и възможност да имате вариант на вече продадена картина. Висококачествен отпечатък на картина върху живописно платно, станал популярен като „авторско копие”. Тази технология намира широко приложение в големите галерии и музеи, които разполагат с модерна техника. Всяка репродукция е в строго лимитирана от Автора серия (3-5 бр.) придружена със сертификат и пореден номер. Платно Goya Canvas Fine Art на световния лидер Hahnemühle. Финален UV лак, който допълнително подобрява яркостта на печата и удължава живота му. Можете да се възползвате от наличните предложения или да поръчате копие в желан от вас размер. За чертите на България ще получите платното изпънато на подрамка, с красива външна рамка и окачане, в напълно завършен вид. Това ви спестява време и средства за довършителни дейности. За чужбина доставката е само на платното, навито на руло в надежден цилиндър.
Оригинал или жикле репродукция?
Това зависи най – вече от целите и от средствата, които сте предвидили. Ако не сте запален колекционер жикле репродукциите са чудесен начин да украсите дома си с нещо стойностно, без при това семейният ви бюджет да катастрофира. Тъй като са значително по-евтини от изцяло ръчно рисуваните творби, ще можете да окачите повече от една от тях навсякъде из дома ви. Те могат да превърнат дори най-мрачните къщи в стилен дом. Ако украсявате интериора на хотел, офис или заведение, или когато търсите подходящ подарък репродукцията е оптималното решение като цена/качество.

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *